Takk for i år, og velkommen tilbake i 2020!(13.08.2019)

Et par dager har nå gått siden årets festival ble avsluttet med premieutdeling i Langesund Motorbåtforenings storstue på "Motorbåten" på søndag. Medlemmene i Trutta Sportsfiskeforening har pustet ut etter dugnaden og oppsummerer festivalhelgen som morsom og krevende. Været får man ikke gjort noe med dessverre, men vi håper alle gjester, kjente og ukjente, gamle og nye fiskevenner, likevel har hatt en fin helg på vannet. Og var det ikke SÅ gøy, så var i hvert fall burgeren på lørdag god!

I år var det nordmennene på laget Trutta Raymarine Tvåan som til slutt fisket best, med svenske Team Naviguide Simrad på en solid andreplass, og norsk igjen på tredje plass med Trutta Garmin. Vi gratulerer alle på pallen med godt fiske og flotte premier!

pallen2019 2

Fra venstre: 3.plass - Trutta Garmin, 1. plass Trutta Raymarin Tvåan og 2. plass, Team Naviguide Simrad

Vinner i sjøørretkonkurransen var Morten Nilsen, med en sjøørret på 771 gram! 

so2019 2

 

Årets største makrell fikk team Høgåsa, som dermed fikk med seg gavekort hos Norbunkring på kr. 5000!

 

Av 54 påmeldte lag, var det 52 som trosset værgudene og meldte inn fangst, inkludert sjøørretkonkurransen. Det ble registrert 24 tellende arter, og poengsummen til vinnerne var 781,58.

Resultater fiskefestivalen | Største innveide arter | Resultat sjøørretkonkurransen

 

Tusen takk til våre sponsorer! Vi er veldig takknemlige for å ha så gode medspillere:

spons rm 215w nyspons dw 215wspons nb 215w

En stor takk rettes også til Langesundfisk og Langesund Motorbåtforening for lokalene vi disponerer for innveiing og arrangement.

 

Vi i Trutta er rett og slett imponerte over alle som trosset værvarslet og ble med og lagde fiskefestivalstemning sammen med oss. Tusen takk for innsatsen! Vi håper å se alle sammen igjen til neste år! (Været kan bare bli bedre!) 

Datoene å merke seg er 8. og 9. august.

Påmelding hos TicketCo

Vel møtt!

 

 

- + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - 

Bilder fra årets festival

lff2

Skippermøte lørdag morgen.

 

lff1

Deltagere og båter samlet uten Langesundfisk før konkurransestart lørdag.